2013. december 30., hétfő

Következő blog

Na jó, csak nem bírom ki a húsz napot, megleplek titeket már most az új blog címmel és linkkel :D
Az első rész fogggalmam sincs mikor fog jönni, ennyi lesz egy darabig csak kint :) Jót nevettem magamon amikor eszembe jutott a címe, hogy nekem mindig csak a szerelmen jár az agyam, ennek is benne van a címében hogy " szerelem" :D Na mindegy, remélem tetszeni fog nektek és itt is elérek olyan sikereket mint ennél :)

6 megjegyzés:

  1. Szia!!Nagyon tetszett a blogod!!Sajnálom hogy véget ért!!:((Egy kis segítséget szeretnék kérni ha nem gond!!Most szeretnék blogot nyitni de nem tudom hogy hogy kell tudnál nekem segíteni??
    Előre is köszi!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) örülök, hogy elnyertem a tetszésedet :)
      Természetesen segítek! :) először rendelkezned kell egy google profillal. Ha van már ilyened akkor a blogger.com oldalon be fudsz jelentkezni vele. Ha nincs akkor először regisztrálnod kell. Amikor már megvagy vele evyszerűen
      bejelentjezel a bloggerbe és rögtön felajánla majd az uj blog letrehozását, onn pedig minden egyszerű nem egy nagy ördöngőség, hidd el nekem ;) egyébként meg azért is jol jarsz ha regisztralsz mert akkor a youtubera is be leszel jelentkezve, ott is lesz egy fiókod!:) Remélem érthetően magyaráztam el é s sok sikert a b logoláshiz ;) (telorol irtam szal bocsi a hibakert ;( )

      Törlés
  2. Köszi a segitséget!!Szerintem mostmár menni fog!!:-):-)

    VálaszTörlés
  3. Szia!!Elkeszitettem a blogom es az elso fejezetek is keszen vannak...De azt szeretnem kerdezni hogy lehet a hatter valtoztatni marmint a blogon??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) hát ugye benn vagy a bloggeren azon belül a blogon ( tudod, mikor feljön az áttekintés, meg a bal oldalt a többi "bejegyzések" meg ilyenek), és akkor ott oldalt van olyan hogy Sablon, katt rá, majd arra hogy személyre szabás, és a Háttérre kattintva tudod megváltoztatni. :) Választhatsz a megadott alapképek közül, de tölthetsz fel saját képet.
      Remélem tudtam segíteni! :)

      Törlés